PHP Installation fails in sapi/cli/php

php

  ...
  ...
  "_xmlTextReaderNodeType", referenced from:
      _zm_startup_xmlreader in php_xmlreader.o
  "_xmlParseURIReference", referenced from:
      __dom_get_valid_file_path in document.o
      __xmlreader_get_valid_file_path in php_xmlreader.o
      _zif_xmlwriter_open_uri in php_xmlwriter.o
  "_valuePop", referenced from:
      _dom_xpath_ext_function_php in xpath.o
      _dom_xpath_ext_function_php in xpath.o
      _dom_xpath_ext_function_php in xpath.o
      _xsl_ext_function_php in xsltprocessor.o
      _xsl_ext_function_php in xsltprocessor.o
      _xsl_ext_function_php in xsltprocessor.o
  "_xmlTextReaderConstXmlLang", referenced from:
      _zm_startup_xmlreader in php_xmlreader.o
  "_xmlGetNodePath", referenced from:
      _zim_domnode_getNodePath in node.o
  "_xmlTextReaderReadInnerXml", referenced from:
      _zim_xmlreader_readInnerXml in php_xmlreader.o  "_xmlTextWriterEndElement", referenced from:
      _zif_xmlwriter_end_element in php_xmlwriter.o
      _zif_xmlwriter_write_element_ns in php_xmlwriter.o
      _zif_xmlwriter_write_element in php_xmlwriter.o
  "_xmlRelaxNGFreeValidCtxt", referenced from:
      __dom_document_relaxNG_validate in document.o
ld: symbol(s) not found
collect2: ld returned 1 exit status
make: *** [sapi/cli/php] Error 1

Whenever running make, I'm receiving this error. Tried "brew install php", tried compiling and installing from source. Any suggestions?

Best Solution

Had a similar issue, using make clean before make solved this error.